Predsjednica žirija

Jasna Đuričić: SFF je svjetionik kulture ogromnog značaja

jasna đuričić
Autori: Vecernji.ba, fena
17.07.2021.
u 09:32

Proslavljena glumica Jasna Đuričić predsjednica je žirija Natjecateljskog programa programa – igrani film 27. Sarajevo Film Festivala.

-Briljantno odigranom ulogom Aide, krunom svih njenih fantastačnih uloga koje smo imali priliku gledati u proteklim godinama, Jasna Đuričić je još jednom pokazala iznimnu snagu talenta i moć umjetnosti da se prikažu najteže ljudske sudbine, i time zadivila svijet. Sretni smo što će ova iznimna umjetnica biti predsjednica žirija 27. Sarajevo Film Festivala - izjavio je Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala.

Jasna Đuričić kaže da joj je velika čast što je na čelu žirija Natjecateljskog programa – igrani film 27. Sarajevo Film Festivala.

- Jako sam sretna. Sarajevo Film Festival je oduvijek imao jedno sasvim posebno mjesto u mom srcu. On je poseban od svog nastanka - od toga kako je nastao i što je donio, ne samo Sarajevu nego svima nama, cijeloj regiji. On je točka gdje se u tih tjedan dana okupi čitav svijet. To je svjetionik kulture ogromnog značaja, ne samo za filmske stvaraoce, nego, naravno, i za publiku zbog koje filmove stvaramo i zbog koje i postoje festivali. Posebno mi je drago što ću biti u Sarajevu nakon godinu dana lockdowna. Kina su ponovno počela raditi, 27. Sarajevo Film Festival će se dogoditi uživo ovog ljeta i to je fantastično. Vidimo se u Sarajevu, izjavila je Đuričić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije