veliki božićni koncert

Koncert “Radujte se narodi”: Dio prihoda od koncerta ide u humanitarne svrhe

18.12.2018.
u 12:27

Velikim humanitarnim božićnim gala koncertom Ive Gamulina Giannija i njegove dvije veličanstvene gošće, univerzalna, sve vremenska i eurovizijska natjecateljica Maja Blagdan i prvakinja opere Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) Zagreb sopranistica anđeoskog glasa Valentina Fijačko-Kobić.

Svetoj obitelji

Božićni gala koncert, pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, održat će se 20. prosinca 2018. godine u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Čaroliju božićnog doba u gradu na Neretvi glazbom će dočarati proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni. Dio prihoda od božićnog koncerta ide u humanitarne svrhe, odnosno Rehabilitacijskom centru za osobe s poteškoćama u razvoju Sveta obitelj, koji djeluje u sklopu Caritasa Mostarsko-duvanjske biskupije. Svojim bravuroznim vokalima, uz pratnju benda, Gamulin će izvesti neke od najpopularnijih blagdanskih pjesama te svojih najpoznatijih singlova, duetima i tercetima neposredno uoči Božića i pred sami kraj stare godine mostarskoj publici će upriličiti nezaboravan koncert s prelijepim istinskim pjesmama koje ostaju za sva vremena.

Pjesme za sva vremena

Ivo Gamulin Gianni u zadnjih 20 godina gradi svoju solističku vokalnu karijeru kao vrstan crossover tenor, jedan od ponajboljih u ovom dijelu Europe, svojim raskošnim vokalom briljantnom tehnikom i velikom muzikalnošću pažljivo bira repertoar koji spretno predstavlja publici te nastupa s najvećim svjetskim zvjezdana takvog stila kao što su američka pjevačica Gloria Gaynor, Ana Oxa, Dionne Warwick, Natalie Colei mnogi drugi.

Maja Blagdan, vrhunska i svevremenska pjevačica, koja je ostavila trag u hrvatskoj pop-glazbi, eurovizijska natjecateljica pjevačica koja je u samom početku stvaranja nove hrvatske države u najtežim vremenima ostvarila blistavu karijeru s mnogim hitovima i mnogim gostovanjima po cijelom svijetu, dovoljno je reći Maja blagdan i sveta ljubav!

Veselimo se ovom prekrasnom koncertu uz troje vrhunskih vokalnih interpreta.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije