Kultura

'Kraljevstvo riječi' s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne

13.11.2021.
u 11:34

U okviru Mjeseca hrvatske knjige u petak je organizaciji Kulturno-informativnog centra Tomislavgrad održana književna večer "Kraljevstvo riječi" s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne.

Književnici, članovi Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne Ivan Baković, Ivana Ćurić, Iva Bagarić, Marija Pavković Baković, Tomislav Majić, Mijo Tokić, Marko Tokić, Ljuba Đikić, Sonja Jurić, Ivo Raguž, fra Miljenko Stojić, Marela Jerkić Jakovljević i Ilija Smiljanić tom su prigodom čitali svoje pjesme i ulomke iz svojih dijela.

U okviru književne večeri nagrađeni su i najčitatelji Gradske knjižnice Tomislavgrad, a to su u 2021. godini Ivan Ljubas i Darinka Sučić.

Književna večer održana je pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva kulture i sporta, Fondacije za knjižničnu djelatnost, Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ te Općine Tomislavgrad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije