PURE

Mara dovršava novi album

22.07.2021.
u 13:52

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara dovršava rad na novom albumu koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Riječ je o akustičnom albumu pod nazivom 'PURE' na kojem će se naći šest pjesama. Uz Maru, na novom materijalu radio je Dario Lukić (klavir), dok produkciju potpisuje Đani Pervan, koji je producirao i Marin prijašnji album 'Kovilje'. 

"Novi Album "PURE" je kao što i samo ime kaže nešto izvorno, jednostavno i čisto, naravno na engleskom jeziku, a za one što idu na prvu nek dodaju samo malo putera i eto ga", kazao je Mara. 

"Album će biti s nešto manje pjesama nego što je uobičajno, u njihovom izvornom ruhu, što neće umanjiti trajanje i kvalitet. Sve smo sveli na minimum kako bi se sačuvala osnova ili esencija onog što predstavljamo ja i Dario u našim novim pjesmama. Neke stvari su dobro stare i davno sam ih pisao, skoro pa i zaboravio. Ali moj drug mi to izgleda nije dao, pa će se tako pojaviti i pjesma "Boje jeseni", koju sam počeo pisati mislim prije skoro 20-tak godina, potom "Jutro" i druge, nama drage", objasnio je Mara. 

Za razliku od prijašnjih albuma Mara je ovaj put uradio i dvije pjesme na engleskom jeziku. 

"Dario je svoju kreativnost i kvalitet u ovom albumu doveo do vrhunca te će većina pjesama biti u aranžmanu klavir i glas a neke i skroz nove, čak na engleskom jeziku. Nešto nas tako provozalo. Album "PURE" će raditi naš drug i producent Đani Pervan, koji će kao i do sad na svoj kreativno-inovativni način učiniti da ovo bude još jedno, naše zajedničko putovanje. Radujemo se i jedva čekamo", kazao je Mara. 

Iza Sanela Marića Mare su dosad četiri albuma: Kroz, Funkcija života u e - molu, Vasduh i Kovilje, kao i dosta singlova poput 'Pismo nikome', 'I gdje da sada odem', 'Ruke', te nekih starijih poput 'S pričom u lišće i vjetar', Planine Paname'…  

Svaki album je posebna priča ispričana na svoj način, takoreći konceptualan. Očekuje se da će i 'PURE' biti takav. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije