2., 3. i 4. rujna

Na ovogodišnjem izdanju Mostar Summer Festa 12 vrhunskih izvođača

22.07.2021.
u 20:38

Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa održavat će se 2., 3. i 4. rujna, a nastupit će 12 izvođača - Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulaz na prvi dan festivala (četvrtak, 2. rujna) besplatan za sve posjetitelje.

Pandemija covida-19 svijet je okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnolipanjski datum održavanja festivala pretvorio u ranorujanski - priopćili su organizatori te poručili kako će 12 vrhunskih glazbenika 'prodrmati' Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

- Ovog rujna glazbom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo - naveli su iz Mostar Summer Festa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije