Narodno pozorište Mostar

Nakon Berlina, Sarajeva, Zagreba, Beograda i Astane,"Touch of MADNESS" u Mostaru!

07.12.2017.
u 11:39

U Narodnom pozorištu Mostar u nedjelju, 10.prosinca u 19 sati s ponosom najavljuju gostovanje kazališno-plesne predstave "Touch of MADNESS", koja u Mostar stiže nakon izvedbi u Berlinu, Astani, Sarajevu, Zagrebu, Beogradu. 

“Touch of Madness” je izvođen na festivalu DOCK 11 u Berlinu, festivalu Perforacije u Zagrebu, u Astani (KAZ) u Kazahstanu na pozorišnom festivalu u sklopu EXPO 2017., u Sarajevskom ratnom kazalištu SARTR, u Domu omladine u Beogradu... 

Nemanja Mutić i Katharina Maschenka Horn su muškarac i žena, Bosanac i Njemica, glumac i plesačica.
Bazirano na njihovim vlastitim životnim iskustvima, oni kreiraju slike i situacije iz današnjeg svijeta i vremena u kazališno-plesnoj predstavi “touch of MADNESS”. 

Katharina i Nemanja djele, suprostavljaju i preispituju tradiciju i kulturu iz kojih dolaze, provociraju stavove i uvjerenja jedno kod drugog u kontekstu trenutnih političkih i socijalnih situacija u njihovim zemljama. 

Glazbu za „Touch of MADNESS“ kreiraju Jan Günther i Jan Novosel. Predstava “Touch of MADNESS” je kreirana od siječnja do ožujka 2017. godine u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Njemačkoj, a od ožujka do lipnja 2017. je igrana u ovim zemljama, kao i u Astani.

Iva Nerina Sibila, PLESNA SCENA.hr: (...) “touch od MADNESS jednostavna je no iskrena i stvarna scenska igra koja odiše energijom i neposrednošću oboje izvođača. Ni u koreografskom, kao ni u glumačkom ili autorskom potezu oni ne tragaju za eksperimentom ili inovativnim izričajem, nego ogromnu i goruću temu razvijaju unutar vlastitog iskustva u doziranom omjeru osobnog i općeg”.

Cijena ulaznice 7 KM, s popustom 3,50 KM, priopćeno je iz Narodnog pozorišta Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije