Nepoznati Balašević

Od smrti sestre legendarni kantautor nikad se nije potpuno oporavio

balasevic
Borna Filić/PIXSELL
13.09.2019.
u 15:02

Đorđe Balašević 66-godišnji kantautor, pjesnik, redatelj i glumac javnosti poznat po svojim baladama. U biografiji koju je napisao, otkriva i detalje svog privatnog života o kojemu skoro nikad nije govorio. Iako su obožavatelji upoznati sa sitnim detaljima njegova ljubavnog i obiteljskog života, velika tragedija koju je preživio nikad nije spominjana u medijima.

Jedan od najtužnijih trenutaka u njegovom životu bio je kada mu je sestra preminula, o čemu gotovo nikad nije govorio za javnost. Iako se o njoj ne zna puno, zna se da je ona zaslužna za to što je Đorđe veoma rano naučio čitati, ali i pisati pjesme. Iz tekstova s početka njegove karijere može se zaključiti da je bila udana i da je rodila kćer, piše Expresstabloid.

Podsjetimo, Đorđe je već 37 godina u braku sa suprugom Oliverom, s kojom ima troje djece, 38-godišnju Jovanu, 35-godišnju Jelenu i 25-godišnjeg Aleksu, piše Story.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije