Slobodna tema

Ogranak Matice hrvatske Čitluk raspisao nagradni natječaj

matica hrvatska
11.04.2016.
u 09:20

Natječaj je otvoren za djecu (osnovna škola), mladež (srednja škola), odrasle (studenti i punoljetni). Na natječaj se primaju samo rukopisi pisani hrvatskim jezikom

U povodu obilježavanja 25. obljetnice obnoviteljskog rada, Ogranak Matice hrvatske u Čitluku raspisao je nagradni natječaj na slobodnu temu za uratke iz književnosti i likovne kulture.

Natječaj je otvoren za djecu (osnovna škola), mladež (srednja škola), odrasle (studenti i punoljetni). Na natječaj se primaju samo rukopisi pisani hrvatskim jezikom. Radovi se mogu poslati najkasnije do 20. svibnja ove godine na adresu: Ogranak Matice hrvatske u Čitluku Kralja Tomislava b.b., GŠD I kat, 88260 Čitluk.

Po završetku natječaja bit će dodijeljene tri nagrade za najbolje radove u kategoriji uzrasta iz nabrojanih područja koje će biti uručene 31. svibnja ove godine na Skupštini Ogranka Matice hrvatske u Čitluku. Nagrađenima će bit uručena prigodna nagrada i plaketa a radovi će im biti objavljeni u Zborniku Brotnjo i dječjem listu Cvrčak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije