MFF

Pozivaju se mladi za volontiranje na Mediteran Film Festivalu 2021.

MFF
28.07.2021.
u 11:35

Organizatori Mediteran Film Festivala 2021. pozivaju mlade koji žele biti dio festivalske ekipe da se prijave za volonterski posao na 22. izdanju festivala koji će od 25. do 28. kolovoza biti održan u Širokom Brijegu.

U pozivu za volontiranje stoji: „Voliš film, dobru zabavu, timski rad? – Prijavi se i postani volonter na festivalu koji ti uz dobru zabavu pruža i priliku za razvijanje vještina te praktično iskustvo organizacije u profesionalnom i prijateljskom okruženju. Čeka vas dosta rada, ali i dosta dobre zabave!“

Prijave s podacima (ime prezime, datum rođenja, kontakt telefon) treba poslati do 6. kolovoza na mail: medifilmfest@gmail.com. Pripreme za 22. izdanje širokobriješke smotre mediteranskog dokumentarnog filma u punom su jeku, a najbolji filmovi za natjecateljski program biraju se među 300 naslova pristiglih putem online aplikacije MFF-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije