FOJNICA

Predstavljanje knjige aforizama 'Kula od karata zlata' Ivana Vrljića

15.07.2021.
u 12:04

Predstavljanje knjige aforizama "Kula od karata zlata" autora Ivana Vrljića upriličit će se u subotu, 17. srpnja u hotelu "Reumal" u Fojnici s početkom u 19.30 sati, a u organizaciji HKD-a "Napredak" podružnica Fojnica.

O knjizi će govoriti viteški književnik Anto Zirdum, pjesnik iz Jajca Branko Serdar i autor knjige Ivan Vrljić iz Mostara.

Ovo je Vrljićeva druga knjiga, a izašla je u nakladi HKD "Napredak" Glavne podružnice Mostar. Svoj prvijenac zbirku poezije "Putnik u vremenu" objavio je u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne.

Ivan Vrljić je rođen u Mostaru 1989. godine. Diplomirao je smjer povijest umjetnosti i filozofiju pri Filozofskom fakultetu u Mostaru. Član je HKD-a "Napredak", Glavna podružnica Mostar. Radi kao profesor u Gimnaziji fra Grge Martića u Mostaru. Kolumnist je više mostarskih portala. Piše književne kritike, recenzije, osvrte s područja umjetnosti. Pjesme su mu prevedene na slovenski i engleski jezik, navodi se u priopćenju iz HKD-a "Napredak" podružnica Fojnica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije