U Domu kulture u Rami

Promovirana knjiga Adrijane Prskalo “Nikada nećeš hodati sam”

13.08.2022.
u 16:11

Knjigu su predstavili prof.dr. Ivo Čolak, izbornih hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić i autorica Adrijana Prskalo.

U prepunom Domu kulture u Rami sinoć je održana promocija knjige „Nikada nećeš hodati sam“ autorice Adrijane Prskalo.
Riječ je drugom izdanju nogometnog romana „Nikada nećeš hodati sam“ u kojem autrica priča o neobjašnjivoj ljubavi prema engleskom nogometnom klubu Liverpoolu.

Međutim, knjiga ne govori samo o ljubavi prema jednom nogometnom klubu. Govori o ljudskim vrijednostima, onomu što sport i treba predstavljati: prijateljstvo, okupljanja, putovanja i sve ostalo što je pozitivno. Knjiga ima primjese i autobiografije jer se u njoj spominju svi važni ljudi iz autoričinog života, emocije i događaji.

Knjigu su predstavili prof.dr. Ivo Čolak, izbornih hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić i autorica Adrijana Prskalo.
Dalić je naglasio kako je autorica unijea emociju, razbila stereotip i poručila kako je ljubav prema sportu više od navijanja. Dodao je I da mu je drago kako je baš njegova knjiga nakon svjetskog nogometnog prvenstva bila motiv da krene u avanturu pisanja.

Prof.dr. Čolak je od početka vjerovao u ovaj roman i bio potpora u njegovu nastajanju pa tako drugom izdanju ove knjige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije