Dječji festival “Na jedrima glazbe”

Prvo mjestio Neni Barbariću i pjesmi “Meni se skače”

23.06.2019.
u 10:10

Pjesme, radost, osmjesi, veselje, dječji zanos i oduševljenje i, dakako, vedro raspoloženje odraslih, prevladavali su i sjali na ispunjenom ljubuškom Centru malih sportova.

Tradicionalni dječji festival “Na jedrima glazbe” Ljubuški došao je do sjajnog i zavidnog broja 25 i, kao i dosad, zadivio posjetitelje.

Najviše zadovoljstva i osjećaja sreće imao je 11-godišnji Neno Barbarić, koji je osvojio tri nagrade, a najvrjednije su one koje ga čine apsolutnim pobjednikom ovogodišnjeg festivala. Neno Barbarić je s pjesmom “Meni se skače” osvojio prvo mjesto na temelju glasova publike i ujedno prvo mjesto prema odluci ocjenjivačkog suda, koje je podijelio s Anamarijom Cernei, koja je otpjevala pjesmu “Đon”.

Ocjenjivački sud dvojio je između njih dvoje i donio solomunsko rješenje - nagraditi oboje. Treća Nenina nagrada je najsimpatičniji natjecatelj. Drugo mjesto, prema glasovima publike, pripalo je Zvonimiru Mišetiću za izvedbu pjesme “Ne zovi mama doktora”, a treće Mateju Graniću i Petru Vukšiću, koji su se predstavili s pjesmom “Obriši suze”. Drugo mjesto ocjenjivački sud dodijelio je Ani Majić i Mariji Palac za izvedbu pjesme “Moj mali je opasan”, a treće mjesto Zvonimiru Mišetiću i pjesmi “Ne zovi mama doktora”, kojeg je publika nagradila drugim mjestom.

Neno Barbarić završio je peti razred u OŠ Marka Marulića u Ljubuškom, ovo mu je druga pobjeda na ljubuškom festivalu “Na jedrima glazbe”, prvu je postigao 2016. godine.

- Nagradu i jesam i nisam očekivao, prezadovoljan sam, očekujem da će me i moja obitelj nagraditi - mama, tata, braća, baka...

Pjevam od svoje osme godine, dosta sam se spremao za nastup, ali ipak nije bilo tako naporno. Kada odrastem, želim biti uspješan i poznat pjevač ili violinist, hvala svima koji su glasovali za mene - rekao je sretni Neno Barbarić.

U stanci je nastupio gost večeri Damir Kedžo, a zabavnom ugođaju doprinos su dali plesni klubovi Paganini i Dance Factory te Ljubuške mažoretkinje. Nagrade su uručili Ivan Jelčić, predsjednik Skupštine ZHŽ-a, Tihomir Kvesić, predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški, Ivana Barišić, zamjenica predsjednika Skupštine ZHŽ-a, i Natalija Kolak, predstavnica Hotela Bigeste. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije