ŠIROKI BRIJEG

Radioamateri šalju Mediteran Film Festival u svijet

MMF
21.07.2016.
u 11:53

Regulatorna agencija za komunikacije BiH, na zahtjev Zajednice radioamatera Herceg Bosne, izdala je posebni pozivni znak povodom 17. Mediteran Film Festival (MFF), koji se održava od 24. do 27. kolovoza u Širokom Brijegu.

Kako je priopćeno iz MFF-a, na ovaj način se i hercegovački radioamateri uključuju u promociju najznačajnijeg festivala u regiji. Za ovu prigodu će biti izrađena posebna QSL kartica 17. Mediteranski Filmski Festival s pozivnim znakom E717MFF.

QSL kartica je potvrda održane veze i šalje se svakom sugovorniku s kojim se veza održi. Kartica pored navedenog služi i u svrhu promocije grada domaćina festivala, regije, prirodnog bogatstva i ljudi. Očekuje se da će se tijekom festivala održati nekoliko tisuća veza s radioamaterima širom svijeta, te će isto toliko kartica biti odaslano na sve strane svijeta.
 
Cilj ovogodišnje manifestacije jeste da se iskoristi komunikacijski potencijal koji radio amateri razvijaju te na taj način dodatno promovira Mediteran Film Festival, promocija i razvoj tehničke kulture, te potaknuti mlade na bavljenje radioamaterskim aktivnostima, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije