NARUKVICA

Rasprodan unikatni suvenir iz Turopolja! Tražio se komad više

turopoljska narukvica
09.01.2022.
u 09:11

Nakon što je sredinom prosinca promoviran novi suvenir Zagrebačke županije i Velike Gorice, narukvice s motivom podgutnice i poculice Velikogoričani, ali i svi ostali koji su se zatekli u gradu imali su ih prilike kupiti u Muzeju Turopolja. Ovaj suvenir je spoj tradicije sa suvremenim trendovima, a ujedno objedinjuje prekrasnu uspomenu na boravak u Turopolju.

– Zbog popriličnog broja telefonskih upita i fizičkih dolazaka u muzej želimo vas obavijestiti da je prva pošiljka narukvica rasprodana. Trenutno smo u postupku nabave nove pošiljke, a o njihovoj dostupnosti obavijestit ćemo vas čim stignu. Hvala vam na strpljenju i razumijevanju – poručili su iz Muzeja Turopolja gdje ih se moglo kupiti po cijeni od 50 kuna.

Podsjetimo kako je ovaj modni detalj u funkciji suvenira nastavo na inicijativu Turističke zajednice Zagrebačke županije, a izradila ih je hrvatska tvrtka Borboleta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije