MOSTAR

Vladika Grigorije sinoć ugostio brojne uzvanike

prijem
Foto: Stojan Lasić
1/2
09.01.2014.
u 09:02

Ovogodišnji prijam na kojem su sudjelovale brojne osobe iz društvenog, političkog i vjerskog života s područja Mostara, ali i BiH, organiziran je u Vladičanskom dvoru u Mostaru

Već tradicionalno, drugi dan pravoslavnog Božića obilježio je svečani prijem koji je i ove godine organizirao vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije. On se ovom prilikom osvrnuo na radost slavljenja Božića, kao i na povratak Srba u Mostar. Još na ponoćnoj liturgiji vladika Grigorije je naglasio kako u ovom gradu iz godine u godinu raste broj vjernika, što pokazuje da se Srbi polako vraćaju na svoja prijeratna ognjišta. Ovogodišnji prijam na kojem su sudjelovale brojne osobe iz društvenog, političkog i vjerskog života s područja Mostara, ali i BiH, organiziran je u Vladičanskom dvoru u Mostaru. Nakon prijema upriličen je tradicionalni koncert povodom Božića.

Velika dvorana Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače bila je premala da primi sve one koji su svojim prisustvom željeli uveličati koncert koji su i ove godine organizirali Srpsko kulturno društvo “Prosvjeta” i Srpsko pjevačko društvo “Gusle”.

Na koncertu su nastupili članovi poznate grupe Neverne bebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije