HNK ORAŠJE

Labudovi na odmoru, Mikića mnogi klubovi žele u svoje redove

mikic
MARKO MIŠKOVIĆ
06.07.2011.
u 09:51

Sjednica predsjedništva kluba zakazana je za subotu, a igrači se nalaze na zasluženom odmoru do ponedjeljka

Dugo očekivana sjednica predsjedništva HNK Orašje nije donijela ništa značajnog osim odluke predsjednika kluba Ive Kneževića koji je ponudio neopozivu ostavku na svoju dosadašnju funkciju, a koja je u proteklih godinu dana njemu bila neprirodna, jer je dugo prisutan u struci kao trener.

Igrači još na odmoru

Predsjedništvo je jednoglasno prihvatilo tu odluku i dogovorili daljnje korake kako bi klub mogao funkcionirati. Vođenje kluba jednoglasno je ponuđeno Zvonki Miškoviću što je prihvatio, uz obvezu da sazove sjednicu predsjedništva na kojoj će se imenovati čelni ljudi kluba. Prema riječima Miškovića, sjednica predsjedništva zakazana je za subotu i do tada će u predsjedništvo biti kooptirana još 3-4 člana. Igrači se nalaze na zasluženom odmoru, a prema neslužbenim najavama početak priprema planiran je za ponedjeljak.

Pojačanje iz Širokog

U ljetnoj stanci svakodnevne teme ljubitelja nogometa okrenute su pitanjima hoće li netko od igrača napustiti klub, a u gradu na Savi aktualni su razgovori o mogućem odlasku mladog Marka Prgića i najboljeg igrača Orašja Zlatka Mikića za kojeg je zainteresiran velik broj premijerligaških klubova.

-Nakon jednog teškog stanja u kojem je klub bio prije godinu dana, danas smo ocijenili da je klub djelovao vrlo dobro u proteklom periodu, osobito kad je u pitanju održavanje infrastrukture i igrački kadar. Financijski smo jako dobro poslovali, vrlo malo novaca trošili, a ono što smo imali potrošili smo i nismo nikome ostali dužni u toj godini dana. Novo rukovodstvo dolazi na stabilnu situaciju, bez dugova kad je u pitanju igračka struktura, rekao je Ivo Knežević Sivori i dodao: ‘‘Izuzev Zonića i Vukadina nitko od igrača nije zvanično napustio klub, a mislim da nitko neće ni otići. Doveli smo jedno pojačanje malog Mendeša, a radi se o našem igraču iz Bijele koji je pet godina bio u Širokom Brijegu’’. Klub je u 1. ligi bio na diobi 3. mjesta. Na sjednici vrlo malo razgovaralo o rezultatima i radu stručnog stožera, a na pitanje kako bi ocijenio rad trenera Fuada Grbešića, Ivo Knežević je naglasio- Trener je radio kako je radio, ali smo konstatirali da smo imali peh kod promjene trenera i da je ostao prethodni trener polučili bi bolje rezultate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije