Europska liga

Lech razbio City, preokret Redsa protiv Napolija

\'Liverpool\'s Steven Gerrard (R) challenges Napoli\'s Micele Pazienza during their Europa League soccer match at Anfield in Liverpool, northern England, November 4, 2010. REUTERS/Phil Noble (BRITAIN
Reuters
05.11.2010.
u 00:15

– Tvrdnje da su me igrači bojkotirali obično su smeće. Ne bojim se otkaza – rekao je nakon poraza trener Cityja Mancini.

Najveće iznenađenje u jučerašnjim utakmicama Europske lige priredio je Lech koji je sa 3:1 na svom terenu pobijedio Manchester City. Momčad Roberta Mancinija djelovala je nezainteresirano za igru, pogotovo njen napadački dio, pa su se engleski mediji raspisali da su bojkotirali svog trenera.

– Te su tvrdnje obično smeće. Igrači me nisu izdali – rekao je Mancini nakon trećeg poraza u 10 dana te dodao:

– Ne bojim se otkaza. Uostalom, četvrti smo u Premiershipu i drugi u skupini Europske lige.

I u četvrtoj utakmici Europske lige Juventus je remizirao, ovaj put na svom stadionu protiv Red Bull Salzburga (0:0). Nikola Pokrivač za goste je igrao svih 90 minuta.

Ognjen Vukojević igrao je svih 90 minuta za Dinamo Kijev koji je na svom stadionu pogocima Milevskog sa 2:0 svladao AZ Alkmaar.

Praška Sparta slavila je kod švicarskog drugoligaša Lausanne sa 3:1, a cijelu utakmicu za češku momčad odigrao je Manuel Pamić.

Navijači Liverpoola već su se pomirili s novom blamažom svog kluba koji je do 76. minute gubio od Napolija 1:0, no onda se ukazao Steven Gerrard. Kapetan Redsa ušao je u igru tek u 46. minuti, no pogocima u 76., 88. i 89. minuti spasio je stolac Royu Hodgsonu.

Golom Vidala u 90. minuti utakmice protiv Arisa Bayer je (Domagoj Vida ostao na klupi) zadržao vrh poretka u skupini B s bodom prednosti nad madridskim Atleticom koji je kod Rosenborga slavio 2:1.

Gent je kod kuće svladao Sporting sa 3:1 (Barić igrao 90 minuta).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije