Rijetko viđeno

Liječnici ostali šokirani dubinom Rooneyeve posjekotine na nozi

rooney
AFP/Pixsell
26.08.2012.
u 15:26

Napadaču Manchester Uniteda nogu je nehotice čepovima kopačke rasjekao Rodallega, nogometaš Fulhama.

Odmah u prvim trenucima nakon što se dogodila ozljeda Waynea Rooneya na utakmici s Fulhamom, bilo je jasno kako je posjekotina gadna. No, o ozbiljnosti dovoljno govori i informacija kako su liječnici u manchesterskoj bolnici ostali iznenađeni kad im je zvijezda crvenih vragova dovezena da ga zakrpaju. Medicinsko osoblje nije moglo vjerovati da je rana bila toliko duboka.

Inače, Rodallega, koji je ozlijedio Rooneya, oslobođen je svake krivnje, jer nije imao ni najmanje namjere da ga ozlijedi. No, neki govore da do svega toga ne bi ni došlo da je igrač Fulhama ima obične plastične čepove. Umjesto toga, imao je željezne, one koje nogometaši obično nose kad je teren mokriji i mekši.

Podsjetimo, Rooney je u sudačkoj nadoknadi pokušao blokirati jedan udarac Rodallege, a on mu je nehotice nakon šuta stao na nogu i rasjekao je čepovima kopačke.

Napadač Manchester Uniteda zadržan je preko noći u bolnici na promatranju, a pušten je tek u nedjelju ujutro. Izbivati bi trebao sljedeća četiri tjedna.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije