Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
57 10°C
  • cinbenik:

    Najkorjenitije promjene bi bile zabrana rada HDZeova i njihovo sankcioniranje za sva zla koja su napravili Hrvatima Bosne.Tako bi nove snage sagledale probleme i pokusale spasiti sta se da od sveg zla koji je nanijo HDZe koje i dalje pokusava.Hrvatsku ... prikaži još! spasava EU od vladavine HDZe pa ocekujem da bi se to moglo dogodti i u BiH to je valjda svima jasno.

  • krtica:

    Nemoguce je spasiti BiH - tu Yugu u malome. Multinacionalna drzava koja pokusava uvesti tursko carstvo na Balkanu i vladati nad ostalim nacijama ne priznavajuci im ni entitet ni povijest ni slobodu - osudjena je na propast. A, u stvari, ... prikaži još! to je i jedino rjesenje BiH-e. Propascu BiH-e se rjesavaju svi problemi!

  • rosa:

    Prema Ljubicevu misljenju sve osim HDZ-ea je marginalno, a taj isti HDZ-e u proteklih 20 godina demonstrira svoju bahatost kroz ostvarivanje samo svojih sebicnih uskostranackih interesa pri cemu im je hrvatsko pitanje u BiH bilo na zadnjem mjestu sto trenutni ... prikaži još! polozaj hrvata i dokazuje. Netko je ovih dana HDZ-e nazvao pravim imenom - \"majstorom praznine\"