Roland Garros

Ljubičić: Mogu dobiti Nadala jer je uzdrman, vidi mu se to na licu

\'Croatia\'s Ivan Ljubicic returns the ball to Spain\'s Fernando Verdasco during their men\'s third round match in the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on May 28, 2011, in
AFP
30.05.2011.
u 08:39

Treći tenisač svijeta, Švicarac Roger Federer lako se u tri seta obračunao sa sunarodnjakom Stanislasom Wawrinkom (6:3, 6:2, 7:5), za plasman u četvrtfinale Roland Garossa.

Velika drama u pet setova pripala je Talijanu Fogniniju koji je sa 4:6 6:4 3:6 6:3 11:9 svladao Španjolca Montanesa.

Uoči dvoboja osmine finala s Rafaelom Nadalom, Ivan Ljubičić istaknuo je da ima razloga vjerovati u pobjedu jer je Španjolac uzdrman porazima od Novaka Đokovića.

– Nema nikakve dileme da je njegovo samopouzdanje uzdrmano, da ga samo vidite u svlačionici! I on to zna, i ne krije. Ne osjeća se više toliko opušteno kao prošle godine kada je dominirao. Čak i u mečevima koje dobiva ne dominira kako bi to inače činio. Ipak, svi znamo da, kako turnir odmiče, tako i on popravlja svoju igru. Nadam se da neće protiv mena – našalio se Ljubičić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?