tottenham

Luka do kraja tjedna u Realu

'Croatia\'s Luka Modric waves at the end of their Group C Euro 2012 soccer match against Spain at the PGE Arena in Gdansk June 18, 2012.   REUTERS/Kai Pfaffenbach (POLAND  - Tags: SPORT SOCCER)'
'KAI PFAFFENBACH'
09.07.2012.
u 20:48

Ne dam ga tom Rusu za isti iznos kao drugima - ljutit je Levy na Romana Abramoviča

Prema zadnjim informacijama, do kraja ovoga tjedna trebao bi biti završen prelazak Luke Modrića iz Tottenhama u madridski Real! Luka i Real praktički su dogovorili uvjete, no još traju pregovori između dvaju klubova i otvorene su brojne mogućnosti.

O visini transfera ovisit će i neke potankosti vezane uz aktualno stanje u Realu. U madridskoj je momčadi, naime, opipljiv višak igrača i Mourinho se želi riješiti Altintopa, L. Diarre i Carvalha, s posudbe se vraća i Argentinac Gago kojega Mourinho ne vidi ni "na mapi", a uteg je i "kapitalac" Kaka!

No, s Brazilcem bi se Real mogao dogovoriti – Milan je, naime, iskazao zanimanje za svog bivšeg igrača, ali odšteta od 25 milijuna eura doista je prevelika. Pokušat će Kaka razgovarati s Perezom i Mourinhom kako bi se smanjila ta odšteta i uspije li u nakani, sigurno se vraća na San Siro.

U Milanu bi Kaka igrao i za gotovo upola manju plaću, šest milijuna eura. U Realu dobiva deset.

Proda li tih nekoliko igrača, Perez će sigurno kupiti Modrića!

A postoji i mogućnost "prebijanja" odštete tako da Real ustupi Tottenhamu nekog igrača (Sahin?), onda bi novčana odšteta bila oko 30 milijuna eura.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije