STRAVIČAN ZLOČIN

Majka se 7. put porodila u štali, a otac zakopao kćer

cedomorstvo
VL FOTO
22.03.2012.
u 09:12

Zakopali dijete nakon što je otac porodio ženu

Goran Mauna (40) iz sela Elezići kod Gradiške i njegova supruga Đuja Mauna (42) uhićeni su zbog sumnje da su ubili svoju tek rođenu djevojčicu, a potom je zakopali iza štale!

Krila trudnoću

Iako se ovaj stravični slučaj dogodio još 29. veljače ujutro, otkriven je tek kada je policiji dojavljeno da se žena trebala poroditi još prije mjesec dana, ali da od tada nitko nije vidio ni nju, niti novorođenče. Istragom se otkrilo da je monstruozni otac bebu utopio u plastičnoj kanti vode, a zatim je zakopao i prekrio sijenom, sve kako bi zataškao ubojstvo. Nesretno novorođenče ekshumirano je u prisustvu oca, koji je prethodno pokazao mjesto zločina. - Imaju još šestero djece, četiri sina i dvije kćeri, uzrasta do 15 godina. Sve su priznali. Nitko nije mogao naslutiti da će se tako nešto dogoditi. Uvijek smo se slagali. Bilo je jedino čudno što Đuja ne izlazi iz kuće. Posljednji put smo je vidjeli sredinom veljače i čitavo vrijeme je krila trudnoću. I svoje ranije trudnoće krila je od susjeda, pa je tako prije godinu i pol rodila šesto dijete, a da većina nas nije znala ni da je trudna. Gorana smo često viđali. Radio je oko kuće, obilazio susjede i po njegovom ponašanju nije se moglo naslutiti da su ubili dijete. Prije odvođenja u zatvor zamolio je susjeda da mu pripazi stoku. Čovjek u tome trenutku nije imao pojma što ga odvode - kaže nam susjeda.

Nisu zaposleni

Ni Goran, a ni njegova supruga nisu nigdje zaposleni. Preživljavali su tako što je on nadničario, a povremeno su dobivali i pomoć od Centra za socijalni rad Gradiška. Mještani kažu da su Maune podrijetlom iz Sanskog Mosta, a u selo Elezići su doselili prije više od 15 godina, gdje su u međuvremenu kupili parcelu i napravili kuću.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kolovoz
19:07 22.03.2012.

ovo je pregorko-ne postoji adekvatan komentar

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?