ljutit zbog poraza

Mamić bijesnio u Poljudu: Nećete me dugo vidjeti, bahati igrači!

Zdravko Mamić
Borna Filic/PIXSELL
Autori: av/VLM, om
14.09.2013.
u 21:45

- Više nemate moj 'suport', bahati igrači, tko zna kad ćete me opet vidjeti - bjesnio je Mamić nakon poraza u Splitu

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poludio je na momčad nakon poraza u Poljudu.

- Isplatio sam im 1,7 milijuna eura prije dva dana iako nisam trebao, želio sam pokazati prije Hajduka i Europske lige da je klub stabilan, da želi držati ritam plaćanja, a oni meni ovako! Više nemaju moj 'suport', bahati igrači, tko zna kada će me opet vidjeti - bjesnio je Mamić nakon utakmice.

- Takav bahati, arogantni odnos prema poslu da je to strašno. A kad bih vam još rekao što sam im obećao za proljeće u Europi svi skupa biste povraćali. Bolje da ne govorim, da ne zabavaljam javnost - pojasnio je Mamić novinarima

Ništa čudno što je šef Dinama poludio. Desetke puta jeftiniji i puno mlađi Tudorov Hajduk svladao je plave u derbiju, pokazao više htijenja što je priznao i kapetan Zagrepčana Joe Šimunić.

- Moji igrači pokazali su kako se ne radi posao, kako se bojkotira klub. To je toliko nepoštenja, bahatosti, oholosti. Nisam razočaran, nikada mirnije nisam primio poraz, pobijedilo je poštenje, pobijedio je sport - kaže Mamić.

Dinamo je i dalje vodeći na ljestvici sa 20 bodova, samo jednim više od Hajduka...

- Ovo je najčišća i najzasluženija pobjeda kojoj sam prisustvao u derbiju, čestitam Hajduku. U stanju sam rezignacije, to je najgore stanje, jer nemaš zbog čega biti tužan, jer je pobijedio bolji, onaj koji je više želio pobjedu - rekao je Mamić.

>> Dinamo s dva pogotka uništio 18-godišnji Mario Pašalić!

>> Junak Pašalić: Za ovo se živi!, Joe: Oni su više htjeli pobjedu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije