ne sjeća se bolje

Mamić: Najbolja u 10 godina, a za status je zaslužan Šuker

Reprezentacija (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/9
16.10.2012.
u 22:30

Zdravko Mamić razdragano je komentirao ozračje u Gradskom vrtu nakon pobjede nad Walesom 2:0.

- Želio bih da ovo bude novi početak u hrvatskom nogometu, pritom mislim na ozračje koje se u međuvremenu negdje izgubilo. Ovo je bilo kao u najboljim danima. Štimac je sastavio odlčnu momčad, a ovo je jedna od najboljih utakmica reprezentacije. U posljednjih deset godina ne sjećam se da smo i jednu utakmicu odigrali tako, trebalo je biti deset razlike - kazao je Mamić te dodao:

- Osijek je zasluži da ovdje proslavimo odlazak na SP utakmicom protiv Škotske u listopadu iduće godine. Kakvu mi reprezentaciju imamo, toga nismo ni svjesni i ako se opet ujedinimo bit će veselja!.

>>> Štimac: Karta za Brazil je nadohvat ruke

>>> Dominacija nad Walesom: Najbolja igra reprezentacije u Štimčevoj eri

- Ako netko danas može tražiti mrlju Štimcu, nešto nije u redu. Bio je to festival svega dobroga zbog čega je nogomet lijep. HNS je puno napravio, ako netko ne prepoznaje da je Slavonac Šuker doveo reprezentaciju u Slavoniju, Dalmatinac Štimac u Splt, a Robert Komen u Rijeku, onda taj nije informiran. Događaju se nove stvari, želi se ići prema narodu, decentralizirati nogomet. Zar mislite da je ovaj status koji je reprezentacija imala protiv Makedonije i Belgije slučajan? Tu je Davor Šuker, u svjetskim razmjerima ja sam miš mekinjaš, a on je institucija

 Šuker: Spektaklularno ozračje sam očekivao

Predsjednik saveza Davor Šuker je ovako komentirao susret:

Spektakularno je bilo u Gradskom vrtu, i očekivao sam takav ambijent, to je važno za hrvatski nogomet da se igra u takvom ozračju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije