oštar prema Halilhodžiću

Mamić: Nije došla ni jedna ponuda za Badelja

\'19.02.2011., stadion Aldo Drozina, Pula - Prijateljska utakmica, NK Istra 1916 - NK Dinamo. Milan Badelj.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL\'
Dusko Marusic/PIXSELL
24.05.2011.
u 07:53

– Ako sam se ikad pokajao što je netko došao u Dinamo, što sam nekoga doveo, onda je to Halilhodžić. O tom čovjeku ne želim više govoriti. Osim ako me još jače naljuti – kaže Mamić.

Dinamov kapetan za izostanka Igora Bišćana želi otići iz Dinama, Milan Badelj ustvrdio je da ima ponudu, da će ona stići na Dinamov stol kad počne prijelazni rok. I to će biti najveći problem maksimirske momčadi, takvog se igrača plavi ne bi smjeli odreći u trenutku kad je već na izlaznim vratima Morales, kad bi bilo dobro da ode i Sammir, neprijeporno talentirani igrač, ali i problematičan dečko. I u trenutku kad je Dinamo saznao da će i u četvrtom pretkolu (dođe li do njega) biti nositelj, ne smisla da pusti stožernog igrača.

Navodno je Rakitićeva Sevilla klub koji želi dovesti 22-godišnjeg Dinamova igrača.

Neće produljiti s plavima

– Ne mogu to komentirati, to bi bilo nagađanje – kaže Zdravko Mamić.

No, što ako ponuda za Badelja dođe, hoćete li je odbiti bez obzira na iznos?

– Ne mogu govoriti o nečemu što bi bilo kad bi bilo, i to prije finala Hrvatskoga kupa. Nikakvu ponudu nemamo za Badelja i onda ne mogu o tome ni govoriti – odrješit je prvi čovjek kluba.

Badelj ima ugovor s plavima do lipnja 2013. godine i bude li igrao dobro, za godinu dana ili već ove zime mogao bi imati i boljih ponuda, a s plavima bi igrao u Europi. Doduše, do 31. kolovoza bit će mnogo toga jasnije o situaciji plavih u europskim natjecanjima. No, ljeto 2012. bit će zadnji vlak za prodaju Badelja, godinu dana prije isteka ugovora. On ima menadžera i teško da će s plavima potpisati novi ugovor.

U Srbiji se pojavila informacija da je Dinamo blizu dogovora s Leejem Addyjem iz Crvene zvezde i Abu­ba­karom Oumaruom, napadačem Vojvodine, da je dogovorena odšteta za svakog po milijun i pol eura, da plavi gledaju i Gruzijca Merebašvilija, Makedonca Mojsova...

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije