Pobjeda Bayerna 3:2

Mandžo ušao s klupe i s dva gola ponovno spasio Pepa!

Mario Mandžukić, Bayern (1)
Reuters/Pixsell
26.10.2013.
u 17:28

Bavarci su loše otvorili susret. Već u četvrtoj minuti Ramos je zabio za vodstvo gostiju

U desetom kolu Bundeslige Bayern je kod kuće dočekao Herthu. Pep Guardiola ponovno je Mandžukića odlučio ostaviti na klupi, a Bavarci su loše otvorili susret. Već u četvrtoj minuti Ramos je zabio za vodstvo gostiju.

No, Guardiola je do 25. minute bio prisiljen napraviti dvije izmjene, izašli su Kroos i Robben, a ušli Götze i Mandžukić i to mu se vrlo brzo isplatilo. Mandžo je nakon samo četiri minute provedene na terenu zabio za izjednačenje. U 51. minuti hrvatski napadač zabio je još jedan gol i potpuno okrenuo rezultat. Čini se da mu nakon današnje utakmice više nitko ne može oduzeti mjesto u početnom sastavu.

Tri minute nakon Mandžina gola zabio je i Götze, također igrač koji je ušao s klupe. Hertha se opet brzo vratila u igru, Ben Hatira je u 59. minuti smanjio na 3:2, ali to je bilo sve što je berlinski sastav mogao napraviti.

U derbiju kola Borussija je u gostima svladala Schalke 3:1. Goste je u vodstvo doveo Aubameyang, a nakon toga Boateng nije iskoristio priliku izjednačiti, promašio je jedanaesterac.

U 51. minuti Sahin je povisio na 2:0, da bi Meyer 11 minuta kasnije smanjio rezultat. Ipak, Blaszczykowski je zabio novi gol Borussije i postavio konačan rezultat.

Rezultati:

Bundesliga: Bayern - Hertha 3:2, Bayer - Augsburg 2:1, Schalke - Borussia 1:3,  Hannover - Hoffenheim 1:4, Mainz - Braunschweig 2:0.

>>Gazetta otkriva: Mandžukić je kandidat za Zlatnu loptu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije