TRANSFER

Marin Aničić potpisao za Metallurg iz Donecka

anicic
Stojan Lasić
16.06.2010.
u 12:28

Vrijednost transfera nije poznata. Kao igrač pod ugovorom, Zrinjskom bi trebala pripasti određena odšteta

Marin Aničić novi je igrač ukrajinskog Metalurga iz Donjecka. Dojučerašnji nogometaš Zrinjskog prvi je igrač koji će mostarski klub napustiti uz odštetu u ovom prijelaznom roku. Kolika je vrijednost spomenutog transfera još uvijek je nepoznato.

Aničićev odlazak u Ukrajinu potvrdio nam je i trener Zrinjskog Dragan Jović.

Posao već gotov

- Po mojim informacijama cijeli je posao već završen i Aničić je od ove sezone novi član Metalurga - kratko nam je kazao trener Jović, koji je tako ostao bez još jednog nositelja igre.

Potvrdu prelaska od samoga nogometaša nismo uspjeli dobiti, jer tijekom jučerašnjeg dana nije bio dostupan na svoj mobitel. Aničić se u prošloj sezoni u potpunosti afirmirao nastupajući za prvu momčad Zrinjskog. Ovaj polivalentni nogometaš igrao je na puno mjesta u momčadi. neki će u šali kazati kako u Zrinjskom još samo nije imao ulogu vratara. Prošle sezone igrao je na lijevom boku, stoperu i na defenzivnim mjestima veznoga reda.

Momčad Zrinjskog večeras bi trebala otputovati na Kupres, gdje će nastaviti s pripremama za nastup u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Šibenik u petak

Do tada bi i slika igračkog kadra trebala biti jasnija. Inače momčadi su pridruženi još Raguž i Erić. Ostaje vidjeti tko će sve od nogometaša krenuti put Kupresa. Inače, plemići prvu pripremnu utakmicu igraju već u petak protiv hravtskog prvoligaša Šibenika na Kupresu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?