KOŠARKA

Mason, Princ, Morović od sljedeće sezone opet na Pecari?

Vedran Princ
Marko Prpić
11.07.2012.
u 10:03

Brojni menadžeri prate situaciju i nude igrače iz svog portfelja

Osvojivši u protekloj sezoni dvostruku krunu u bosanskohercegovačkim natjecanjima i peto mjesto u regionalnoj ligi s najmlađim sastavom u tom društvu, mnogi mladi igrači Širokog zapeli su za oko bogatijim i jačim klubovima. Imena Ramljaka, Planinića, Šakića, Pilepića, Vladovića, Collinsa uglavnom su se spominjala kao igrači koji će promijeniti sportsku sredinu.

Tko će ostati?

Trojica su već i promijenila klupske majice, pa je ubojiti šuter Fran Pilepić završio u Bilbao Basketsu u Španjolskoj, Jakov Vladović je potpisao za slovenskog prvaka Krku, majstor zakucavanja Coleman Collins skrasio se u redovima francuskog prvoligaša Roannea.

Ostali Darko Planinić, Željko Šakić, Ivan Ramljak, govorka se, da će danas ili sutra, također, otići u neki od poznatijih klubova, a mladi centar Planinić u neki klub iz Eurolige. Sportska javnost u Bosni i Hercegovini, a osobito navijači Širokog pitaju se, što će ostati i s kojom bi momčadi Širokobriježani mogli krenuti u novu sezonu i hoće li Ivan Velić uspjeti okupiti momčad i približne kvalitete prošlogodišnjoj ili pak i sam trener razmišlja o možebitnom novom klubu, nakon što je sa Širokim u Bosni i Hercegovini osvojio što se osvojiti može i to u više navrata.

No, najvjerojatnije će Ivan Velić ostati na kormilu uspješnog broda i zajedno s upravom stvarati neku novu momčad. Koliko su god zanimljivi odlasci s Pecare, njihovi transferi, odštete, pa tako i krpljenje klupskog proračuna, u Širokom ne sijede skrštenih ruku i razmišljaju o mogućim zamjenama za igrače koji su otišli ili koji o tome razmišljaju.

Menadžeri nude igrače

Odlaske iz redova bosanskohercegovačkog prvaka prate brojni menadžeri i nude igrače iz svog portfelja. Kao potencijalni kandidati za majicu Širokog u idućoj sezoni spominju se neka imena košarkaša koji su već jedno vrijeme u njemu uspješno igrali. Neće biti nikakvo iznenađenje ako se na Pecare iduće vrate igrači koji su nastupajući jedno vrijeme za Široki doživjeli i punu afirmaciju, a to su Chester Mason, Vedran Morović.

Ovih dana na Pecari se moglo vidjeti nekadašnjeg kapetana Širokobriježana Vedrana Princa koji je proteklih godina igrao za zagrebačke klubove Cibonu i Cedevitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?