Samoubojstvo

Maturantica najavila suicid na Facebooku pa se objesila

Almina
14.05.2012.
u 11:44

Učenica Ekonomsko-kemijske škole iz Lukavca oprostila se od svih prijatelja na društvenoj mreži Facebook, te se objesila u blizini roditeljske kuće kod jezera Modrac

Čitavu BiH potreslo je tragično samoubojstvo djevojke Almine Ribić (19) iz sela Babice kod Lukavca.Nesretna maturatica, koja je u petak završila školovanje u JU Ekonomsko-kemijska škola Lukavac, svoj život je odlučila skončati vješanjem u blizini obiteljske kuće kod jezera Modrac, a da njena sudbina bude još tragičnija, svoju namjeru je najavila i na društvenoj mreži Facebook.

Nejasni motivi

“Noćas se rastajemo svi, u srcu ostaju drugovi... zadnju ću suzu pustiti za tebe, ti se prisjeti bar nekad na mene… da bježimo i lutamo, na zadnja dva sata da svratimo”, napisala je Almina, dok je pojedinim prijateljima ponaosob poručila kako ih voli. Motivi zbog čega se ova mlada djevojka dan kasnije ubila nikome nisu jasni, jer svojim ponašanjem nije ukazivala da će se odlučiti na očajni čin. Susjedi za djevojku imaju samo riječi hvale. Kažu da je bila izrazito lijepa, pametna, ali i povučena djevojka. Ničim nije odavala da ima bilo kakvih problema.

Živjela skromno

Njeni poznanici pričaju kako je živjela skromno u obitelji, koju je izdržavao otac radeći u komunalnom poduzeću. Također, moglo se čuti da iza sebe nije ostavila nikakvu poruku, osim one na Facebooku, u kojoj je svojim prijateljima poručila da ih najviše voli.

- Ništa nije upućivalo na to da bi se djevojka koja je nedavno završila školovanje u Ekonomskoj školi mogla ubiti. Tako ni njene poruke na Facebooku njezini prijatelji nisu shvatili kao upozorenje da bi mogla dići ruku na sebe, tužno pričaju Alminini poznanici. Podsjetimo, posljednji sličan slučaj u BiH dogodio se u Sarajevu prije dvije godine, kada se Saud (26) iz naselja Jarčedoli objesio o željeznu konstrukciju vinograda u dvorištu svog susjeda. Ovaj mladi Sarajlija svoju smrt najavio je još mjesec dana ranije na svom Facebook profilu. Ostavio je oproštajnu poruku, ali to očito nitko nije uzimao za ozbiljno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije