Predomislio se

Mihajlović pogazio riječ: Za Hrvatsku zove Ljajića i Matića!

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
18.08.2013.
u 10:09

Srbijanski mediji ipak smatraju da je sad prekasno za taj potez jer je tri kola prije kraja kvalifikacija Srbija treća u skupini sa samo sedam bodova

- Dok sam ja izbornik, Adem Ljajić neće igrati za reprezentaciju - rekao je izbornik Srbije Siniša Mihajlović nakon što Ljajić "nije poštivao kodeks ponašanja" jer nije pjevao himnu. No, loši rezultati natjerali su ga da se predomisli. Prema pisanju Sportskog žurnala, Mihajlović je odlučio da za utakmice s Hrvatskom i Walesom pozove i Ljajića, ali i Matića s kojim se "zakačio" jer ga je zvao, ali mu nije davao priliku.

No, ponukan odličnim igrama spomenutog dvojca u Fiorentini, odnosno Benfici, Mihajlović će im dati novu priliku. Srbijanski mediji ipak smatraju da je sad prekasno za taj potez jer je tri kola prije kraja kvalifikacija Srbija treća u skupini sa samo sedam bodova, devet manje od Hrvatske te 12 manje od Belgije. Ova vijest trebala bi biti potvrđena u ponedjeljak.

Srbi će protiv Hrvatske igrati na Marakani 6. rujna, dok tri dana kasnije gostuju u Walesu.

>>Uefa prijeti Srbima trogodišnjom suspenzijom!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije