PREMIER LIGA

Minimalna pobjeda dovoljna za ostanak na vrhu ljestvice

široki
VL FOTO
24.10.2011.
u 10:51

Prvi dio susreta bio je puno sadržajniji igrom i prigodama. U drugom dijelu igra je nešto pala pa na terenu i nije bilo toliko šansi za pogotke

S minimalnih 1:0 Široki je svladao je Čelik i zadržao prvo mjesto na ljestvici. Već u 1. minuti Varea je po boku pobjegao čuvarima i ubacio loptu u sredinu.

Promašene prigode

Šilić je zapucao na vrata, ali netko je loptu odbio do usamljenog Ćorića, no ovaj se okliznuo i velika prigoda otišla je u nepovrat. Domaći su nastavili igrati napadački, dok se Čelik ‘gusto’ branio, povremeno pokušavajući napasti preko bokova. Wagner, Diogo, Varea, Marciano i opet Varea pucali su nekoliko puta prema vratima Čelika, ali vratar Nurković i njegovi suigrači, što rukama, što nogoma, otklonili su sve opasnosti. Ipak, nakon kornera u 26. minuti, kojega je u svom stilu izveo Šilić, Wagner je bio najviši u skoku i glavom poslao loptu iza nemoćnog Nurkovića. U 38. minuti Čelik je ostao brojčano slabiji. Bivši reprezentativac BiH Dario Damjanović, grubo je kao posljednji igrač gostiju srušio Vareu u prodoru, Sudac Predrag Stankić bez razmišljanja mu je pokazao crveni karton. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela, Varea je lijepo pronašao Wagnera na vrhu peterca. Brazilac je u padu gađao glavom, ali je samo zatresao gradu iznad Nurkovića. Odmah zatim na suprotnoj strani Hadžić se oslobodio dvojice čuvara i uputio loptu pod gredu. Vratar Bilobrk krajnjim ju je naporom izbacio u korner.

Lošija igra

Dugo se u nastavku u odnosu snaga na travnjaku nije vidjelo kako Široki ima igrača više. Igrao se znatno slabije nego u prvom poluvremenu. Prvu prigodu imao je Zakarić u 70. minuti, ali je bio neprecizan. U 74. minuti gosti su imali prigodu, kada su u gužvi Jusić i Hadžić gađali vrata domaćih, ali priličito traljavo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije