OZBILJNE OPTUŽBE

Ministar vanjskih poslova BiH pijan skrivio prometnu nesreću?

alkalaj
VL FOTO
16.01.2012.
u 13:58

Maja Babajić tereti ministra da je u pijanom stanju skrivio nesreću, a policijske službenike da su ''lažirali'' očevid.

Ministar vanjskih poslova BiH Sven Alkalaj u nedjelju je sudjelovao u lakšoj prometnoj nesreći u sarajevskoj Alipašinoj ulici u blizini zgrade Vlade. Kako prenosi Dnevni avaz, Alkalajeva Škoda Octavia sudarila se oko 20 sati s Audijem 4 kojim je upravljala Maja Babajić. Prema riječima Babajić, koja je lakše ozlijeđena u sudaru, ministar se zabio u njezin auto nakon čega je, u vidljivo alkoholiziranom stanju, izašao iz svog vozila te je napao da je ona odgovorna za sudar.

Ubrzo je i došla policija koja je očevid obavljala puna dva sata. Iako su i djevojka i ministar odmah napravili alkotest, nadležni su neozlijeđenom Alkalaju dopustili da ode s mjesta nesreće, a ozlijeđenu su Babajić zadržali do kraja uviđaja.

– Puhala sam alkotest. Imala sam nula promila. Njegov listić alkotesta nisu mi dali iako ga imam pravo vidjeti. Sakrili su ga. Ne znam što će se dogoditi. Još sam u šoku. Iako iz policije tvrde da je i ministar puhao alkotest, moji su prijatelji vidjeli da su policajci alkotest okrenuli naopako te da on nije puhao. On nije potpisao listić kao ja – kazala je ogorčena Babajić i dodala kako su se na mjestu nesreće zatekla i tri svjedoka koja su policiji potvrdila kako je ministar vozio pijan.

Alkalaj je kasnije zanijekao da je bio pijan te je optužio djevojku da je ona prešla u njegov trak i tako izazvala nesreću.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mošnjo
18:07 16.01.2012.

Pa da on je nedodirljiv,za njega zakoni ne važe,s**** jedno i on i policajci,to je rak rana našeg društva,treba ga krivično goniti....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?