Strah nakon pokolja

Minnesota: Učiteljica u školu došla s napunjenim Magnumom

pištolj
Goran Kovačić/PIXSELL
26.12.2012.
u 15:39

Ravnatelja škole obavijestio je jedan od školskih zaposlenika da učiteljica u školskom ormariću drži pištolj, nakon čega je pozvana policija te je škola zatvorena zbog opće sigurnosti.

Strah nakon nedavnog pokolja u osnovnoj školi u Connecticutu, u kojem je Adam Lanza ubio 26 osoba, od čega 20-ero djece, natjerao je učiteljicu iz Minnesote da u školu ponese pištolj - napunjeni Magnum 359. Ravnatelja škole obavijestio je jedan od školskih zaposlenika da učiteljica u školskom ormariću drži pištolj, nakon čega je pozvana policija te je škola zatvorena zbog opće sigurnosti, javlja Huffington Post. Nitko od djece niti zaposlenika nije ozlijeđen. Učiteljica je suspendirana, a odgovarat će za nedozvoljeno nošenje oružja. Prvi put čujem za ovakav slučaj, izjavio je policijski narednik Bill Palmer i dodao kako je u ovo vrijeme posjedovanje pištolja velika prijetnja cijelom društvu.

 

>>Krvavi pokolj u SAD-u: ubio 20 djece i šest odraslih

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?