provokacije

Mišetić Jeremiću: Niste moj tip, zastupam samo nevine

'17.11.2012., Zagreb - Odvjetnik Ante Gotovine Luka Misetic popio kavu sa prijateljima u Charlijeu. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
1/5
22.11.2012.
u 11:06

Jeremić je Mišetića pitao hoće li mu biti odvjetnik prilikom pisanja potencijalne tužbe za klevetu, na što mu je Mišetić odgovorio da je preopterećen pisanjem tužbi za klevetu protiv visokog dužnosnika UN-a

Predsjednik Generalne skupštine UN-a Vuk Jeremić i odvjetnik Ante Gotovine Luka Mišetić žestoko su se obračunali putem Twittera.

Najprije je Mišetić na svom Twitter-profilu stavio link na tekst objavljen u jednom hrvatskom mediju s porukom "Pojeo vuk magarca", nakon čega ga je Jeremić upitao hoće li mu biti odvjetnik prilikom pisanja potencijalne tužbe za klevetu, na što mu je Mišetić odgovorio kako je "nažalost preopterećen pisanjem tužbi za klevetu protiv visokog dužnosnika UN-a koji osporava presude vlastita suda".

– Znao sam od početka da nemam šansu da Vas dobijem, nisam Vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama – odgovorio mu je Jeremić na što mu je Mišetić napisao "Da, niste moj tip. Zastupam samo nevine".

No, Jeremić nije tu stao nego mu je odgovorio: "Jao, izvinite, nesporazum. Na profilu Vam piše da ste bili advokat Gotovini. Nisam shvatio kao šalu, ali sad kapiram! Pozdrav, v".

>> Vuk Jeremić privlači pažnju i ruši ugled Opće skupštine UN-a

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?