poginula u teksasu

Mlada Bosanka poginula je u provali u kojoj je sama sudjelovala

alen druzanović,claudia hidic
Facebook
10.07.2012.
u 12:58

Claudia Hidic primila je smrtnonosni pogodak u glavu u razmjeni vatre s ukućanima

Claudia Hidić, 17-godišnjakinja bosansko-hercegovačkog porijekla čije je mrtvo tijelo pronađeno krajem lipnja u Teksasu, poginula je u pljački u kojoj je sama sudjelovala, piše Star-Telegram pozivajući se na policijske dokumente. Tijelo je pronađeno iza jedne kuće u Fort Worthu čija su stražnja vrata bila razvaljena, a koju je, pokazalo se, Claudia htjela opljačkati s još dvojicom mladića.

No provala je krenula nizbrdo pa su ukućani i lopovi, koji su uz prijetnju oružjem pokušali ukrasti drogu i iPhone, zapucali jedni na druge. Claudia se pokušala izvući pretvarajući se da je taokinja dvojice partnera u zločinu, 21-godišnjih Curtisa Fortenberryja i Terrancea Crumleyja, no u razmjeni vatre s ukućanima primila je smrtonosni pogodak u glavu. Fortenberry i Crumley nalaze se u pritvoru i optuženi su za izazivanje Claudijine smrti sudjelovanjem u pljački.

U trenutku provale u kući se nalazilo šestero ljudi, a među njima je bila i 10-godišnja djevojčica. Jedan svjedok policiji je rekao kako je Claudia u kuću ušla kako bi kupila drogu. Jedan od ukućana policiji je dojavio kako je pronašao njezino tijelo, rekavši kako je ne poznaje. Međutim, policijski dokumenti pokazali su kako je tog dana primio nekoliko telefonskih poziva od Claudije. Nakon toga ispričao je policiji kako ga je Claudia posjetila u kući nekoliko dana prije pucnjave kako bi mu prodala pištolj i dala dva laptopa u zamjenu za 100 dolara koje joj je ranije posudio. Također je rekao kako se tijekom idućih dana vratila i tražila još 600 dolara koje joj je on odbio dati.

Nešto drugačiju verziju priče donio je Claudijin momak Alen Druzanović, koji smatra da je istraga krenula u drugom smjeru.

– Svi to vrlo teško podnosimo. Niko ne želi vjerovati da se ovo zaista događa. Uvijek je bila jedna od onih osoba koje svima uljepšaju dan – rekao je Druzanović, prenose Nezavisne novine. On kaže da je znao da je Claudia otišla u kuću kako bi prodala laptop jer je prikupljala novac za njegovu jamčevinu. Druzanović smatra da ju je neko presreo, ukrao joj novac i ubio je nakon što je zaprijetila da će nazvati policiju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?