PREMIJER LIGA FBIH

Mladost će biti ako predjelo za Udinese

Utakmica
28.07.2013.
u 11:06

Teško je treneru Širokoga Brijega “izbiti” igračima iz glave utakmicu od četvrtka, još teže skrenuti misli s iduće utakmice protiv Talijana u Zenici

Sigurno ne najodmorniji nakon naporne utakmice i slatke pobjede protiv Irtysha, nogometaši Širokog Brijega jučer su oko jedanaest sati autobusom krenuli na ne baš kratak put u Bijeljinu.

Još pod dojmom


Tamo ih čeka novak u premijerligaškoj konkurenciji, Mladost iz Velike Obarske: - Još smo pod dojmom europske utakmice protiv Irtysha, ali nemamo puno vremena ni za slavlje ni za analiziranje susreta s Kazakhstancima, niti o budućem susretu protiv Udinesea. Moramo se okrenuti prvenstvenom startu i Mladosti. Od svih momčadi u ligi, o njima najmanje znam. Ali, ta momčad je novi premijerligaš, sigurno željna dobrog početka prvenstva. Ipak, naš cilj je pobjeda, rekao je odmah nakon utakmice trener Širokoga Brijega Slaven Musa, ne želeći kazati sastav koji će početi utakmicu, jer možda ima “natučenih”. Jedan od takvih je Goran Zakarić, koji vjerojatno neće konkurirati za nastup, nakon što je dobio nezgodan udarac u zglob na peti. Možda bi Zakarić i mogao nastupiti, no Musa malo kalkulira, želeći ga imati potpuno zdrava za susret protiv Udinesea u Zenici (četvrtak, 20,45 sati). Na udarce se žalio i Davor Landeka, te Ivo Džidić, pa će i oni na odmor. A na lijevi bok opet bi mogao Stipe Marković, koji s Josipom Barišićem dijeli minutažu na toj poziciji.

Puno povjerenje

Desni bočni opet će biti Zvonimir Blaić, jedan od najboljih pojedinaca u susretu protiv Irtysha, koji je posebnu inspiraciju dobio kad je čuo navijanje dvadesetak rođaka s tribina, koji su samo za ovu prigodu stigli čak iz Šibenika. Musa nastoji rasporediti snage, imajući puno povjerenje u sve igrače iz kruga kandidata za prvi sastav. Prema tome, u Bijeljini bi susret mogli početi: Bilobrk, Blaić, Špikić, Ješe, Marković – Plazonić, Ivanković- Ćorić, Wagner, M. Marić, Kordić. Gotovo je sigurno da će u nastavku zaigrati Šilić, a prigodu još čekaju Ljubić, Zadro, Kožul, I. Barišić...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije