Rukomet

Mogu premostiti i ovu prepreku

Zrinjski
08.03.2013.
u 10:21

Povijesni uspjeh napravile su Mostarke plasmanom u četvrtfinale ovoga prestižnog natjecanja. U osmini finala eliminirale su neugodno Kumanovo

Pred rukometašicama mostarskog Zrinjskog dvije su iznimno važne utakmice. Mostarke nastupaju u četvrtfinalu Challenge kupa, a njihov protivnik je ŽRK Fantasyland iz Samobora.

Veliki uspjeh

I sam plasman u četvrtfinale ovoga natjecanja predstavlja izniman uspjeh, mostarske rukometašice napravile su najveći uspjeh u povijesti ženskog klupskog rukometa u poslijeratnoj BiH. Iz Zrinjskog ističu da je, što se same organizacije tiče, sve u redu. -Privodimo kraju poslove što se tiče organizacije. Karte su već puštene u prodaju, plakati su postavljeni... Utakmica će ići u izravnom TV prijenosu (BHRT) tako da se i tu finaliziraju radovi, kazao je u razgovoru za naš list predsjednik HŽRK Zrinjski Dragan Pinjuh. Prema njegovim riječima, kako natjecanje odmiče, tako je teže i ispunjavati stroge uvjete IHF-a. - Sve to sada ide teže i s puno napora. Grad je u blokadi, troškovi su sada veći, a sve je manje onih koji nas žele pratiti. Što se financija tiče, nisam zabrinut za utakmice sa Samoborom, međutim, ako bi prošli u polufinale, to je već druga priča. Ali svejedno, mi smo sportaši i dat ćemo sve od sebe kako bi prošli dalje - ističe Pinjuh. Što se meča sa Samoborkinjama tiče, Pinjuh kaže:
 -Znamo njihovu kvalitetu i spremni smo. Imali smo malo problema s našom vrataricom, ali i ona će, vjerujem, biti spremna za meč. Znamo koliko možemo i ja vjerujem da možemo proći u polufinale, ističe Pinjuh.

Izravan TV prijenos

Prva utakmica četvrtfinala Challenge kupa između ekipa HŽRK Zrinjski i ŽRK Fantasyland - Samobor igra se sutra s početkom u 20 sati uz izravan prijenos na BHRT. Tiskovna konferencija održat će se danas u 11 sati u prostorijama kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije