XI. VEČERNJAKOV PEČA

Moj susret s Angelinom Jolie

angelina
VL FOTO
05.03.2012.
u 09:36

Angelina Jolie zahvalila se Večernjem listu BiH na iskazanoj časti i nagradi koju je dobila

Jedna od najslavnijih glumica svijeta Angelina Jolie dobitnica je Večernjakovog pečat za Osobu godine u svijetu koja je najviše skrenula pozornost na BiH. Nagradu smo joj svečano uručili, no njenu poruku smo u dogovoru snimili dan poslije, kada su se svi dojmovi posložili. Prema onome što nam je pokazala i prigodom uručenje Pečata i priznanja, nagrada joj puno znači, a Večernji list će s radošću nositi u srcu. Moj razgovor s Angelinom Jolie i snimanje poruke koju je prenešena na Večernjakovu pečatu. Kako ga opisati, mislila sam dok sam na papir stavljala dojmove nakon susreta.

Razgovor i pripreme

Naime, vrijeme koje smo proveli ja i snimateljska ekipa BHRT-a i bili nasamo s jednom od najslavnijih glumica današnjice bilo je uistinu za pamćenje. Govorila je eksluzivno za Večernji list..., poslala poruku našim čitateljima i građanima BiH. Bili smo tri sata u stopu s Angelinom Jolie, a pored toga dobili i vrijeme nasamo s glumicom za snimanje. Ležerna, odjevena casual (crna maijca, uske hlače i crne čizme na petu, puštene kose...), pristupačna i susretljiva... Odmah se na vratima nasmijala. Predstavila sam se i rekla da sam iz Večernjeg lista. Sreli smo se sinoć, kažem, a ona mi odgovara - I remember. of course (Sjećam se, naravno). Ušla je u sobu sama, bez osiguranja, nasmijana i prvo što je rekla: “Još jednom Vam zahvaljujem na nagradi”. Iza nje je ušla Mona, susretljiva djevojka koja je radila s Angelininim timom i koja nam je pomogla pri komunikaciji. Angelina je u ruci nosila čašu soka, pila je kolu bez šećera, po pola gutljaja, odložila čašu na stolić i sjela u narandžastu fotelju gdje smo predvidjeli snimanje. Razmijenili smo nekoliko rečenica i nastavili neformalni razgovor. Znam da je kasnila na zrakoplov i bila umorna, rekla mi je prije Angelininog dolaska njena asistentica s kojom sam razgovarala, ali niti jedne sekunde tijekom našeg susreta i snimanje nije to odavala, dapače. Na engleskom smo razgovarali o poruci koju će prenijeti našim čitateljima. Angelini smo objasnili da će njena poruka ići u izravnom televizijskom prijenosu tijekom svečanosti u Mostaru. Odgovorila je zašto ne, rado ću to učiniti. Što reći?, pitala me. Zamolila sam je da pogleda par detalja o Večernjem listu koje sam napisala na svom notesu. Uzela ga je od mene i glasno rekla - Vecernji list. Ok, upitala je?, rekli smo super. Moj notes je držala u ruci dok u snimci nije izgovorila Večernji list, odložila ga i nastavila s porukom koju ste vidjeli na Večernjakovu pečatu. Nakon što su se kamere isključile, pitala je treba li još nešto i ostala sjediti u fotelji. Zamolila sam je za fotografije sa mnom i ekipom BHRT-a, koja je snimala, te na kraju i za malu uslugu. - Ako vas mogu zamoliti za autogram mojoj kćeri. O, zašto ne, vrlo rado, odgovorila je i pitala me gdje će napisati.

Autogram i fotografije

Na svom notesu upisala sam ime svoje kćeri, ispod čega je napisala T. Sara with love - Angelina Jolie. Olovka je nakon toga nevjerojatno, ali prestala pisati, uzela sam novu. Prevrnula sam još nekoliko listova gdje je napisala novi autogram za jednu drugu, posebnu djevojčicu. Obična, žuta olovka kojom je davala autograme mi je ostala - darovala sam je kćeri zajedno s autogramom. Primakle smo fotelje i za kraj napravili zajedničku fotografiju..., pozdravili se i Angelina je otišla... Zastala sam, pogledala praznu fotelju, gdje je sjedila. Sekundu prije razgovarala sam s Angelinom Jolie.

Mnogi su pokušavali doći do nje, ali nisu mogli..., razmišljala sam o tome i dok je Angelina Jolie izgovarala “Vecernji list”. Nama je posebno posvetila vrijeme, razgovor, a našim čitateljima poslala poruku. Mi sada, nakon Pečata, ponovno slažemo dojmove i pripremamo Angelini iznenađenje. Poslat ćemo joj snimku i slike s Večernjakova pečata... Naša priča se nastavlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?