Tomislavgrad

Momčad Kolo - prvak

Tomislav
13.08.2012.
u 09:48

U finalnoj utakmici pred 2500 gledatelja pobjednik je odlučen nakon izvođenja jedanaestaraca

U dramatičnom finalu Općinske nogometne lige nakon izvođenja jedanesteraca pobjedila je ekipa Kolo ekipu Sarajlija rezultatom 3:2. Utakmica je odigrana na stadionu HNK Tomislav, pred nekih 2500 posjetitelja i na lijepim novoizgrađenim tribinama stadiona. Rezultat je nakon 90 minuta bio 0:0, ali je nakon izvođenja jedanaesteraca Kolo bilo uspješnije i zasluženo slavilo.

Najbolji igrači

Najbolji strijelac Općinske nogometne lige Tomislavgrad je Tomislav Radoš iz ekipe Letka. Najbolji igrač je Damir Tadić iz momčadi Kolo. Najbolji vratar je Matej Perković iz Sarajlija. Fer-play ekipa je ekipa Kovači, četvrto mjesto je ekipa Eminova sela, treće Jezerani, drugo Sarajlije i ekipa Kolo je pobjednik. Nagrade je uručio općinski načelnik Ivan Vukadin. Također, uručena je nagrada koju je doniralo Ožujsko pivo, a to su komplet dresova za veliki nogomet. Nagradu je uručio predstavnik Ožujskog Stanko Šola. 1 mjesto, pehar i 2000 KM i dresovi, 2. mjesto 1000 maraka i pehar, treće mjesto 500 KM i pokal, i 4. mjesto 200 KM. Najbolji pojedinci su dobili po 100 maraka. Utakmica je bila dosta otvorena, dosta šansi, ali strijelci nisu bili raspoloženi. Pobjednička ekipa predstavlja Tomislavgrad na završnici u Stocu. Cijelo natjecanje posjetilo je oko 13.000 gledatelja. Kolo je na livadi pored sela ispeklo vola za veliku feštu nakon utakmice i slavlje do kasnih noćnih sati.

Veliko zanimanje publike

I ove godine se pokazalo kako Općinska nogometna liga izaziva veliko zanimanje građana ove općine, a pojedine utakmice su čak zasjenile i najveće događaje na Olimpijskim igrama u Londonu. Treba istaknuti kako je organizacije cijele lige bila na visokoj razini, te kako su posjetiteljima utakmica, pored užitka gledanja dobrih nogometnih utakmica, bili dostupni i brojni drugi zabavni sadržaji. Organizatori su najavili kako će iduće godine ovo natjecanje biti na još većoj razini, kako se opet mogu očekivati bogate nagrade za sve sudionike turnira, a ne treba ni sumnjati kako će zanimanje ekipa koje su sudjelovale u ovogodišnjem natjecanju biti na visokoj razini, te kako se može očekivati odličan turnir i iduće godine. Publika naravno željno iščekuje iduće natjecanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije