GAL - REA 3:2

Mourinho Modrića za izvedbu u Istanbulu zagrlio i poljubio

Luka Modrić
09.04.2013.
u 20:12

Real je izgubio od Galatasaraya, ali je prošao dalje zbog 3:0 u prvoj utakmici.

Uspio je Galatasaray tek popraviti dojam u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv madridskog Reala. Nakon što su u Madridu u prvoj utakmici izgubili 0:3, u uzvratu su slavili 3:2 pobjedu no nedostatnu za polufinale. Svu neizvjesnost otklonio je Cristiano Ronaldo pogotkom već u osmoj minuti. Doduše, činilo se da su se Turci predvođeni Drogbom i Sneijderom probudili u nastavku utakmice, no i sinoć je jasno bilo da je kvaliteta na strani španjolske momčadi.

>>> Borussia prošla u polufinale s dva gola u sudačkoj nadoknadi!

 Doduše, dva prekrasna pogotka postigli su Turci. Prvi je bio nakon bombe Ebouea koja je odsjela u rašljama Realova gola u 48. minuti, a drugi je petom lijepo zabio Drogba. Imali su Turci još nekoliko prigoda, no konačan omjer postavio je Cristiano Ronaldo u sudačkoj nadoknadi 11. pogotkom u deset utakmica Lige prvaka.

 Luka Modrić igrao je cijeli susret na poziciji defenzivnog veznog u paru s Khedirom.

 Imao je Luka stroge naputke Josea Mourinha. Odlično ih je ispoštovao ako je suditi po zagrljaju i poljupcu kojeg mu je udijelo portugalski trener nakon zadnjeg sučeva zvižduka.

 - Ova utakmica može nam poslužiti kao primjer u budućnosti. U nogometu se ne smiju propuštati šanse. Oni su nam otežali situaciju, no zapravo smo mi sami sebi zakomplicirali stvari. Morali smo biti skoncnetrirani svih 90 minuta - kazao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice.

 Jose Mourinho, portugalski stručnjak na klupi madridskog Reala sinoć je izborio svoj sedmi polufinale Lige prvaka. Tako se izjednačio sa Sir Alexom Fergusonom legendarnim trenerom Manchester Uniteda.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije