Villarreal - Real Madrid 1:1

Mourinho nije došao na presicu, Pepe sucu: Kakva krađa, kurvin sine!

\'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho gestures during the Spanish King\'s Cup football match Real Madrid CF vs Ponferradina on December 20, 2011 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid.
AFP
22.03.2012.
u 10:45

Trener Real Madrida Jose Mourinho nije htio pričati na konferenciji za novinare nakon što je Real Madrid u španjolskom prvenstvu s Villarrealom igrao 1:1. Prednost Madriđana pred Barcelonom u pet dana istopila se s deset na šest bodova

Realov trener bio je isključen, a na Villarrealov pogodak za 1:1 zapljeskao je. Osim bez trenera, Real je utakmicu završio bez Sergija Ramosa i Mesuta Ozila jer su obojica dobili crvene kartone. Sergio Ramos dobio je dva žuta kartona, a Ozil izravni crveni.

Svi u Realu bili su ljutiti na suca Josea Paradasa, a posebno Portugalac Pepe koji je nakon utakmice došao do suca u tunelu i viknuo: Kakva krađa, kurvin sine!. Sudac je to napisao u izvještaju pa će Pepe sigurno zbog toga biti kažnjen.

Kažnjen će biti i Realov trener Mourinho jer nije došao na konferenciju za novinare. Slično su se ponijeli i igrači koji nisu htjeli dati izjave, a Brazilac Marcelo je za službenu stranicu prokomentirao gostovanje svoje momčadi kod Villarreala.

– Bilo koja momčad željela bi imati šest bodova prednosti. Moramo biti mirni. Utakmica je bila teška, ali smo dobro igrali. Iako nismo pobijedili, ozračje u momčadi je dobro – kazao je Marcelo, te dodao.

– Nastavljamo sa svojim poslom, moramo popraviti mnogo stvari. Ponovo smo primili gol iz slobodnog udarca. A suđenje? Suci su nekad protiv nas! – naglasio je Marcelo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije