CHELSEA ILI SPURSI?

Mourinho viđen u Londonu, došao na pregovore?

\'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho gestures during the Spanish King\'s Cup football match Real Madrid CF vs Ponferradina on December 20, 2011 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid.
AFP
29.02.2012.
u 12:16

Jose je navodno došao kćerki potražiti stan za fakultetske dane u Engleskoj, no mediji vjeruju da se našao barem s jednim od klubova

Jose Mourinho ne može proći nezamijećeno gdje god da se pojavi, a kada prošeće po Londonu to odjedne kao medijska bomba. Doduše, prošlog četvrtka bio je sa suprugom u šopingu, a navodno je i tražio kući za svoju kćer koja ide tamo studirati, no otočki i špajnolski mediji ocijenili su to samo kao alibi za sastanke koje je obavljao.

Naime, stratega Real Madrida već se neko vrijeme spominje u dvjema kombinacijama - kao nasljednika Harryja Redknappa na klupi Tottenhama ili kao nasljednika Villas-Boasa na mjestu trenera Chelseaja pa je javno mišljenje kako je s jednim od ta dva kluba došao pregovarati.

Mourinho o svojim željama i budućnosti ne želi razgovarati, no u Španjolskoj mu zapravo u posljednje vrijeme i nije tako loše. Naslov je gotovo siguran, galacticosi sve bolje igraju, stekao je naklonost publike i uprave kluba, no oduvijek je isticao da bi se volio vratiti u Premiership.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije