AHMETOV BI GA PUSTIO

Mourinho želi Srnu u Realu!

Darijo Srna
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
10.06.2010.
u 14:19

Chelsea je malo smanjio "apetite" kad je za Srnu izvješena cijena od 20 milijuna funti, što Realu vjerojatno ne bi bio problem platiti...

Kako prenosi Tuttomercato, u utrci za kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srnu našao se i Real Madrid! Nakon što su pokazali interes za Ajaxovog Van der Wiela, kojeg također lovi i Barcelona, u zadnjoj liniji u kraljevskom klubu žele vidjeti i Šahtarovog kapetana.

Iako se mislilio da Jose Mourinho na poziciji desnog bočnog želi isključivo Maicona, navodno se itekako dvoumi između Brazilca i kapetana Šahtara.

Najozbiljniji konkurent u borbi za Srnu im je engleski Chelsea, čiji su se "apetiti" malo smanjili kada im je predsjednik ukrajinskog kluba poslao uplatnicu od 20 milijuna funti. Ahmetov je i dalje ustrajan da svog miljenika i, dvije godine za redom, najboljeg igrača tamošnje lige ne pusti za siću, no u slučaju dobre ponude, otvorio bi mu izlazna vrata.

S obzirom na ambicije Realovog čelnika Pereza, navedena cijena ne bi trebala predstavljati problem.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije