tulum u kozarčevoj

Na dočeku kod Ive i Mirjane uživali Bebić i Rošin sa suprugama

sanader
Daniel Kasap/PIXSELL
04.01.2012.
u 16:00

Atmosfera je bila ugodna. Jelo se i pilo, zapjevalo klapsku pismu, a svi osim Ive su i zaplesali. On nije mogao zbog noge.

U vili u Kozarčevoj 21 u novogodišnjoj je noći bilo poprilično veselo. Kod bivšeg se premijera Ive Sanadera okupilo malo, ali veselo društvo - bivši predsjednik Sabora Luka Bebić sa suprugom Gerdom i nedavno iz HDZ-a izbačeni Jerko Rošin sa suprugom Đenkom.

Hitovi klape Intrade

Uz Ivu i suprugu Mirjanu tri su para do tri u noći slavili, jeli, pili i uživali u pjesmi. Mijenjali su se CD-i, najčešće s dalmatinskim zvukom, a Intrade, omiljena klapa Ive Sanadera, bila je apsolutni hit.

– Bilo je to jedno spontano okupljanje. Ja i supruga odlučili smo za doček biti u Zagrebu i kada smo došli, naravno da smo se javili Ivi koji nas je pozvao da dođemo k njemu na doček. Kako su i Luka Bebić i supruga mu također bili u Zagrebu, zvao je i njih. Bilo je jako lijepo i ugodno – prisjetio se Rošin.

Svom prijatelju koji je zbog noge za razliku od ostalih uzvanika izbjegao ples, ali nije štedio grlo, Rošin je poklonio ilustracije koji će se uskoro naći u njegovoj novoj knjizi, a čiji je autor njegov sin.

– Nije to ništa posebno, ali meni puno znači – kaže Rošin koji je svom prijatelju Sanaderu poklonio i bocu crnog plavca.

O politici se, kaže, na dočeku nije razgovaralo, druge laganije teme bile su na repertoaru pa se tako ni Rošinovo izbacivanje iz stranke nije komentiralo.

Rješenje o brisanju

– Tu smo temu ja i Ivo Sanader već ranije prodiskutirali. Rekao mi je da je to šteta za stranku i da se takve stvari u HDZ-u čine s lakoćom. Evo, baš sam jučer išao u poštu po rješenje o brisanju iz članstva – kaže Rošin koji je svojom imovinom, kao i Luka Bebić, omogućio Sanaderu da se brani sa slobode i tako Božić, ali i Novu godinu dočeka s obitelji i prijateljima, a ne u pritvoru u Remetincu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

IK
Ilija Kobac
17:27 04.01.2012.

Jesu li dijelili \"plijen\"?

Avatar mjurisi2
mjurisi2
09:17 05.01.2012.

Šta bi sad trebao ubiti se na dočeku Nove godine.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?