Rupe

Na još tri zrakoplova pronađene pukotine, otkazano 600 letova

avion
AFP,arhivska fotografija
04.04.2011.
u 09:56

NBC izvještava kako se za pukotine u zrakoplovima znalo još i prošle godine te da rupa u avionu koji je morao prisilno sletjeti u Arizoni prošlog tjedna nije toliko neobična jer je star 14 godina

Nakon što je u petak ujutro zrakoplov tvrtke Southwest Airlines koji je letio iz Phoenixa za Sacramento morao prisilno sletjeti u Yumu u Arizoni zbog rupe u krovu aviona, inspektroi su pronašli male pukotine na još tri njihova zrakoplova, od čega su dva Boeinga 737-300. Pukotine su otkrivene uzduž trupa zrakoplova.

Na ostalih 19 koji su pregledani nisu pronađene nikakve pogreške, a inspektori bi do Utorka navečer trebali provjeriti stanje na još 60 zrakoplova ove aviokompanije.
Zbog iznenadne inspekcije, preko vikenda je otkazano oko 600 letova.

NBC izvještava pak kako se za rupe u zrakoplovima znalo još i prošle godine te da rupa u zrakoplovu koji je morao prisilno sletjeti u Arizoni prošlog tjedna nije toliko neobična jer je avion star 14 godina.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?