Užas na internetu

Na YouTubeu osvanula pa nestala snimka mučenja dvojice mladića

Nasilje
05.09.2013.
u 09:11

Pojedini su već krenuli u privatnu istragu o tome tko su mladići i tko su njihovi zlostavljači

- Kome, je li, kome? - govori nadobudni divljak dok šamara i šakama udara zavezanog mladića koji u jednom trenutku počinje jecati, izmučen od strahota koje prolazi, jasno se prikazuje na snimci mučenja koja je bila stavljena na YouTube .

Užasno zlostavljanje

Još dvojica nasilnika ga drže, na trenutke se čuju i podsmijesi jer mladić se zadnjim atomima snage bori uhvatiti malo zraka i onda mu glava ponovno završava u kanti vode. Prizori koji su objavljeni brutalni su, radi se o okrutnom zlostavljanju. Uskoro na red zlostavljača, na mučenje dolazi drugi mladić na kojemu se vidi da je slabiji i da teško može izdržati takvu torturu. Na prvi kontakt osjeti se strah i čuju se uzdasi. Pokušava vrisnuti, ali mu divljaci ne dopuštaju. Prijetnje i udarci se nastavljaju i uskoro video završava, scene su sa snimke koja je osvanula na YouTubeu, a prikazuje šokantno i jezivo zlostavljanje dvojice mladića. Uskoro je video nestao s ove stranice, ali ne i s Kurira koji javlja da je snimku na ovu mrežu postavio korisnik pod nazivom ‘Sarajevski burek’ koji je dosad objavljivao klipove vezane uz ratne akcije zloglasnog mudžahedinskog pokreta El mudžahid koji su predvodili većinom stranci mračne prošlosti. Na snimkama se čuju i pjesme.

Traži se identitet osoba

Snimka je nestala, a dok je još bila na stranici pisalo je da je riječ o Centralnom zatvoru, a s obzirom na izgled prostorije, moguće je da se radilo o nekom privatnom prostoru. Na snimci se čuju i glasovi s bosanskim naglaskom, a pojedini mediji traže da se otkriju imena dvojice mladića, ili zlostavljača tako da može krenuti istraga o zvjerstvu koje je bilo objavljeno na najpoznatijem servisu za slušanje glazbe i pregled videozapisa YouTubeu. Nije poznato je li se policija uključila u istragu cijelog ovog slučaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?