41 10°C
  • park:

    Pisac ovog teksta namjerno falsificira istoriju ili povjest , neka da odgovor na pitanje : Kako su se tada Bošnjaci -Muslimani izjašnjavali nacionalno i vjerski ??? Tada vam nisu smetali glasovi Hrvata Islamske vjeroispovjesti , i zato nemojte falsificirati .

  • KraljDavid:

    Austrijanac prije 100 godina, Austrijanac i danas. Kao da smo pupčanom vrpcom vezani. Austrougarska uprava u BiH je na sve moguće načine pokušavala u BIH stvoriti jednu naciju, bosansku. Međutim, to se nije dogodilo iz razloga što smo imali pametnije ... prikaži još! političare (posebice Hrvati) prije 100 godina, nego danas. Danas se javno ne govori o tome (jedna nacija u BiH), ali je očito da ta ideja još uvijek nije umrla. Prošlo je i više od 100 godina od odlaska Osmanlija iz BiH. Međutim, oni se sada vraćaju na \"velika vrata\" i njima moramo zahvaliti na ovakvom položaju Hrvata u BiH. Možda bi se neki \"hrvatski\" intelektualci mogli pozvati na Adhamu!!!

  • Agramer198:

    Pa di nam je bila pamet, ljudi moji?? Iz reda, rada i dicipline tj. iz Srednje Europe Trojedna Kraljevina išla raditi deal sa Srbima i ekipom koja je je jedno 100 godina bila iza nas kulturno, politički i gospodarski... Čovjeku ... prikaži još! se plače kada vidi kaj smo dobili s time. A Karlo imao u planu trijalizam AU Monarhije s Hrvatima na čelu. Pa KAJ JE NAMA OVO TREBALO???