Veliki transfer

Najbolji hrvatski vratar potpisao za Nacional!

Žarko Luketin, Nacional (1)
Nacional
16.08.2013.
u 18:40

- Došao sam u najbolju hrvatsku momčad, kojoj ću donijeti dodatnu kvalitetu u novoj sezoni. Motiv je bio i igranje Lige prvaka

Žarko Luketin, dojučerašnji vratar viceprvaka Hrvatske Vrgorca, i najbolji vratar 1.HFL-e, prvo je veliko pojačanje zagrebačkog Nacionala. Luketin je sjajnim obranama izluđivao igrače Nacionala u finalnoj seriji u kojoj je Nacional osvojio naslov prvaka. Dovođenjem Luketina, Nacional je počeo slaganje momčadi za UEFA Futsal Cup u koju ulazi s velikim ambicijama.

Žarko Luketin: - Došao sam u najbolju hrvatsku momčad, kojoj ću donijeti dodatnu kvalitetu u novoj sezoni. Motiv je bio i igranje Lige prvaka koja je najbolji izlog za angažman u inozemstvo. Ciljevu su jasni, osvajanje prvenstava i kupa, te prolazak među TOP 16 klubova Europe.“

Robert Grdović (trener Nacionala):

- Žarko Luketin je veliko pojačanje za moju momčad i njim ćemo dobiti dodatnu sigurnost i slobodu u igri. Njegove vrhunske golmanske kvalitete dozvoljavaju nam da u igri preuzimamo više rizika, jer na vratima imamo golmana koji će nas spasiti kada je to najpotrebnije.

Luketin je prvo veliko pojačanje, a njegov angažman je donekle bio i očekivan jer je golmanska pozicija u Nacionalu okarakterizirana kao najslabija karika hrvatskog prvaka. U tijeku su pregovori oko povratka Josipa Sutona i još jednog vrhunskog internacionalca u ostvarenju visokih ciljeve na europskoj sceni.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije