Ipak nije poginuo

Najmlađi sin Moamera Gadafija pronađen živ

khamis gadafi
Allvoices.com
29.02.2012.
u 14:49

Informaciju da je Khamis živ potvrdio je i njegov osobni liječnik Gamal al-Kuri koji ga je liječio nakon, kako kaže, teškog ranjavanja u kojem je ostao bez noge.

Iako je bilo objavljeno da je Khamis Gadafi, zloglasni najmlađi sin Moamera Gadafija, koji je odgovoran za masakr nad civilima, poginuo za vrijeme bombardiranja NATO-a u Libiji, ipak je živ.

– Do informacije smo došli nakon što smo uhitili skupinu terorista iz ostatka Gadafijeva režima koji su planirali izvršiti nekoliko terorističkih napada u glavnom gradu Libije Tripoliju. Također nas je zaprepastilo što smo kod njih našli i protuavionske projektile, što znači da su, po svemu sudeći, imali namjeru rušiti i civilne zrakoplove. Svi smo bili zaprepašteni kada smo to doznali – potvrdio je za Večernji list Zafer Al-Madani, zapovjednik revolucionara u gradu Tajuri.

Uhićeni teroristi priznali su da im je naredbu dao upravo Khamis koji je još uvijek živ te se skriva u gradu Zoara koji je 170 km zapadno udaljen od Tripolija.

Informaciju da je Khamis živ potvrdio je i njegov osobni liječnik Gamal al-Kuri koji ga je liječio nakon, kako kaže, teškog ranjavanja u kojem je ostao bez noge.

U međuvremenu, iako predsjednik libijskog Nacionalnog vijeća Mustafa Abdul Alil nije htio potvrditi ni demantirati informaciju da je Khamis Gadafi živ, svjedoci tvrde da  je veliki broj revolucionara krenuo prema gradu Zoari i u okolna područja te je počela velika potraga za zloglasnim Khamisom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?