Izbor sportaša

Najuspješniji sportaš Mario Marković

markovic
vl
20.01.2012.
u 08:45

Sportski savez općine Čapljina odredio najuspješnije sportaše i klubove u protekloj 2011. godini

Naslov najuspješnijeg sportaša općine Čapljina za 2011. godinu (apsolutni pobjednik) pripao je Mariu Markoviću, borcu Kick boxing kluba Sensei Čapljina, koji je izabran i za najboljeg sportaša Općine Čapljina u muškoj konkurenciji.

Međunarodni uspjeh

Uz brojne odlične rezultate iz ranijeg razdoblja Marković je i prvak BIH u Ful contaktu i K-1(do 71 kilogram), a osvojio je i 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu (disciplina low kick) održanom u Makedoniji. Za najboljeg trenera izabran je Miloš Jelčić, trener odbojkaša Čapljine s kojima je u prošlog godini izborio i ulazak u Premijer odbojkašku ligu BIH. I najbolja sportašica općine Čapljina za 2011. godinu je odbojkašica Martina Vego, članica Hrvatskog odbojkaškog kluba Čapljina s kojim je izborila i ulazak u Prvu odbojkašku ligu Federacije BIH. U juniorskoj konkurenciji naslovi najboljih sportaša općine Čapljina pripali su Valeriji Mamuzić (karate klub Čapljina) i Nikoli Jurici (Kick boxing klub Sensei Čapljina). Košarkaški klub Čapljina Lasta, koji je zadnjih sezona u samom vrhu košarkaške Premijer lige BIH a isto tako i u Kup natjecanju, izabran je za najuspješniju mušku ekipu u prošloj 2011. godini, a u ženskoj konkurenciji je to Odbojkaški klub Čapljina. U kategoriji najuspješnije ekipe turnirskih natjecanja za najbolju je proglašena malonogometna ekipa mjesne zajednice Gabela polje koja je najprije osvojila naslov pobjednika Lige mjesnih zajednica općine Čapljina, a onda i drugo mjesto na spektakularnoj završnici malonogometne Lige Hercegovine održanoj u Čapljini.

Posebna priznanja

Uz proglašenje pobjednika po kategorijama poznati su i dobitnici posebnih sportskih priznanja, a to su Pero Pavlović (NK GOŠK Gabela), Nikola Matić (Kick Boxing klub Sensei), Nikola Prce (rukometni reprezentativac BiH, koji igra i u jakoj španjolskoj rukometnoj ligi), te omladinski pogon federalnog nogometnog prvoligaša Hrvatski nogometni klub Čapljina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije